Succes på sociale medier

I dag er det en helt naturlig del af virksomheders kommunikation og kundeforhold at være tilstede på sociale platforme. De sociale medier kan opfylde mange forskellige mål for virksomheden, og har man ikke beskæftiget sig så meget med sociale medier, kan det være svært at vurdere, hvilke formål det kan opfylde og hvilke resultater det kan skabe.

Vi tilbyder at hjælpe med at afdække, hvilke muligheder jeres virksomhed har på sociale platforme ud fra virksomhedstype, organisation, markedsføring m.m. På baggrund af vores analyse, får I en plan for, hvordan jeres virksomhed kan bruge de sociale medier, hvordan I kommer i gang og hvordan resultaterne måles. Er I allerede i gang, men opnår ikke de ønskede resultater, tilbyder vi ligeledes at analysere tidligere indsats og komme med anbefalinger til, hvordan I kommer på ret spor.

Vi mødes til en indledende briefing, hvor I præsenterer virksomheden, produkter og nuværende marketing indsats. Vi udarbejder en analyse og en plan for hvordan I kommer i gang med social media inklusive, hvordan organisationen inddrages.

Resultater: eksempler er øget salg, større kundeloyalitet, bedre image og bedre kundeservice. Herudover kan findes mange flere, afhængig af, hvilke mål der opsættes for jeres tilstedeværelse på de sociale platforme.