Digital Service Aftale

Bliver I overvældet ved tanken om at få styr på virksomhedens hjemmeside, at få udsendt nyhedsbreve eller at få opdateret sociale medier? Med en Digital Service Aftale hos imagital får I nemt styr på alle jeres digitale opgaver!

I ved, at jeres virksomhed hele tiden er nødt til at være til stede og engageret på internettet, for det er der kunderne er. Men har I de nødvendige ressourcer til at opdatere, forny og engagere brugerne?

Hvis ikke, er der hjælp at hente med imagitals Digital Service Aftale for mindre og mellemstore virksomheder. Vi tilbyder at hjælpe med strategi for, samt opsætning og/eller drift af hjemmeside, nyhedsbreve via e-mail og sociale medier.

Efter afdækning af jeres behov, så sørger vi for ugentlig eller månedlig pasning af alle jeres digitale aktiviteter. På denne måde sikres, at I får en optimal og hele tiden opdateret tilstedeværelse på internettet og dermed et optimalt udbytte. Og I behøver ikke tænke på, at holde jer ajour med digitale medier i rivende udvikling. Det sørger vi for!

imagital har erfaring med digital optimering i mange brancher, fx. miljø, kursus/uddannelse,

rekruttering, ejendomsmægler, revision, byggeri, rideklubber, shipping m.fl. Se udvalgte referencer på camillajacobs.com.

Find ud af, hvor nemt I kommer videre: Ring 30360306 eller send en mail til hello@camillajacobs.com og book et møde.