Synes du vejen til digital succes er en udfordring?

Vejen til digital succes kan være svær. Alle virksomheder er i dag nødt til at være til stede på internettet – for uanset om du sælger dine produkter eller dine ydelser til private eller virksomheder, så vil langt de fleste af dine kunder søge information på internettet.

At være tilstede på internettet er ikke en “bare-lige”-opgave. Det er vigtigt, at være lige der, hvor dine kunder søger, det er vigtigt at kommunikere korrekt – både med ord og billeder, og det er ekstremt vigtigt at være nærværende. Samtidig ændrer tingene sig hele tiden – hvad der virker på internettet i dag, virker måske ikke om 3 måneder. At følge med og at sikre en optimal indsats og et godt udbytte, kræver viden, ressourcer og hårdt arbejde.

Mange virksomheder er allerede online på en eller anden måde: med et website, på sociale medier, med annoncering på web og sociale medier og måske også mobilt med diverse apps. Min erfaring er dog, at mange af disse virksomheder ikke føler, at de får nok effekt af deres online marketing og rigtigt mange mener ikke, at virksomheden har de fornødne ressourcer til og fokus på, at få opdateret website, sociale platforme m.m. – bl.a. fordi udviklingen går så stærkt.

Jeg arbejder med at optimere online aktiviteter med fokus på: ENGAGEMENT – INDHOLD – OPMÆRKSOMHED

Hjemmeside

Har du brug for en brugervenlig hjemmeside, der giver brand-værdi og mer-salg?

Hjemmeside assessment

Hjemmeside optimering

Fungerer din hjemmeside optimalt og giver den værdi?  Ellers bør du få kigget den efter i sømmene…

Sociale medier

Sociale medier

Har du brug for rådgivning om, opsætning af, drift af og grafik til sociale medier?

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Sender du nyhedsbreve uden effekt – eller er du slet ikke kommet i gang? Få hjælp til nyhedsbrevene…