Freelance Marketing Partner

Få styr på din markedsføring uden dyre medarbejdere

Har du en mindre eller mellemstor virksomhed og mangler du kompetencer og ressourcer på marketingfronten? 

Med mig som freelance marketing partner, får du hjælp til at afdække din virksomheds marketing behov, du får lagt en marketingplan og du får udført dine marketingopgaver – ordentligt og til tiden. Du får løbende feedback på udbyttet og indsatsen justeres løbende, så den følger virksomhedens udvikling.

Alle opgaver – indenfor både online og offline marketing – udføres af mig eller mine faste samarbejdspartnere, som jeg står 100% inde for.

Her starter vi

Først tager vi en indledende dialog via telefon, hvor vi finder ud af om mine services er noget for dig og din virksomhed. Det tager blot 15 minutter af din tid.

Opstartsmodul

Beslutter du dig for at gå i gang, mødes til en halv dags workshop, hvor vi afdækker hvor virksomheden er lige nu, hvor I gerne vil hen, virksomhedens værdier og hvilke behov der er for marketing. På baggrund af dette møde udarbejder jeg en marketingplan for de kommende 12 måneder inkl. konkrete anbefalinger. Planen gennemgår vi sammen.

Den samlede pris for opstartsmodulet er 16.500 kr. ex moms. I har så en plan at arbejde videre med – uanset om I vælger mig som partner eller ej.

Freelance Marketing Partner

Hyrer I mig som jeres Marketing Partner udfører jeg og mit team de aftalte opgaver og jeg sørger for at følge op på de opsatte mål og for en løbende evaluering.

Prisen for den eksterne marketingafdeling er fra 12.000 kr. ex. moms pr. måned afhængig af, hvor mange timer vi skal stå til rådighed.