Udvalgte cases

Her finder du udvalgte cases om de opgaver jeg har løst.  Kontakt mig for yderligere information og for en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

FDBR købte et ”opstartspakke” hos imagital. Vi fik designet logo, hjemmeside, Facebook side og LinkedIn side samt en folder. Hjemmesiden (inklusive webhotel og e-mail), Facebook siden og LinkedIn siden blev sat op og vi fik herefter hjælp til at komme i gang med de sociale medier, så vi selv kan stå for driften af disse. Opdatering og den videre udvikling af hjemmesiden ligger fortsat hos imagital.

Det har været en stor hjælp for os, at have en marketing partner, der kunne klare det hele for os, så vi kunne koncentrere os om opstarten af vores forening. Det er også betryggende at vide, at der tages hånd om hjemmesiden – inklusive det sikkerhedsmæssige. Og så er vi rigtigt glade for vores flotte og farverige logo

Solveig BoeBestyrelsesmedlem i FDBRhttp://www.fdbr.dk

Working with Camilla Jacobs is such a pleasure. Her company has taken care of everything regarding branding and graphic design both online and off line in my companies. No task is to small or too big. Camilla gets the job done, so that we can focus on our core business.

Soren Sepstrup Lonkvist