Om Camilla Jacobs

Jeg er selvstændig grafisk designer og kommunikationsrådgiver og hjælper virksomheder med design og kommunikationsløsninger, der skaber helhed og balance i kommunikationen og som skaber behov for deres varer og ydelser.

Jeg tilbyder fx logo design, grafiske koncepter/paperline, rådgivning om brug af sociale medier, foto-udvælgelse og design af illustrationer til sociale medier, webdesign og opsætning af WordPress hjemmesider samt design af e-mail marketing skabeloner og rådgivning omkring brug af e-mail marketing.

Alt design og rådgivning er baseret solidt analytisk og strategisk fundament. Et logo bliver ikke blåt, fordi det er pænt. Et logo bliver blåt, hvis det er det, der virker.

Effektive løsninger, sikker levering og tillid har siden 2005 fået mine kunder til at vende tilbage igen og igen og igen….

Kontakt mig for at høre, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed.