Camilla Jacobs Marketing persondata- og cookie politik (senest opdateret 25. maj 2018)

Camilla Jacobs Marketing persondatapolitik

Stam- og kontaktoplysninger

Camilla Jacobs Marketing ApS
Gøgevang 4B
2970 Hørsholm
Telefon: 30360306
Email: cj@camillajacobs.com

Jeg anvender denne type data om mine kunder

Jeg anvender de persondata, som er nødvendige for at kunne opretholde et kunde-kartotek
Firmanavn
CVR nr.
Navn
Firmaadresse
E-mail
Telefonnummer

Jeg behandler kun nødvendige persondata

Jeg indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at styre kundekartoteket.

Jeg sletter persondata, når de ikke længere er nødvendige

Jeg sletter persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var årsagen til indsamlingen. Det vil som udgangspunkt være senest 1 år efter sidste ordre/booking. Persondata til brug for regnskabsmateriale opbevarer jeg dog altid i mindst 5 år på grund af reglerne i bogføringsloven.

Videregivelse og overladelse af persondata

Jeg videregiver og overlader persondata til samarbejdspartnere og andre aktører, hvis det er nødvendigt for at opfylde aftalen, som jeg har indgået med kunden. Fx hvis en hest jeg passer kræver behandling, vil ejers information videregives til smed eller dyrlæge eller andre det er aftalt at kontakte.

Hvis der anvendes databehandlere, sker det kun ud fra specifikke formål, og det er stadig mit ansvar, at kundens oplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning og nærværende persondatapolitik.

Vi videregiver ikke persondata til formål, som ikke følger af kundeforholdet.

Kunden har ret til at få adgang til sin persondata

Kunden har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om vedkommende, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Kunden kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer persondata, og hvem, der modtager data om kunden.

Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse. Kunden kan gøre brug af rettigheder ved at henvende sig til os.

Kunden har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet

Hvis kunden mener, at de persondata, jeg behandler om kunden, er unøjagtige eller urigtige, kan kunden naturligvis henvende sig til mig og få dem rettet.

I nogle tilfælde vil jeg have en forpligtelse til at slette persondata. Det gælder fx, hvis kunden trækker sit samtykke tilbage. Hvis kunden mener, at data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål (kundeforholdet), som jeg indhentede dem til, kan kunden bede om at få dem slettet. Kunden kan også kontakte mig, hvis kunden mener, at persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Kunden har ret til at gøre indsigelse mod min behandling af persondata

Kunden har ret til at gøre indsigelse mod min behandling af persondata. Kunden kan også gøre indsigelse mod min videregivelse af data til markedsføringsformål. Hvis kundens indsigelse er berettiget, stopper jeg med behandlingen og sletter kundens data.

Hvis kunden ønsker at bruge sin ret til dataportabilitet, vil kunden modtage persondata fra os i et almindeligt anvendt format

Kunden har ret til at modtage de persondata, kunden har stillet til rådighed for mig, og dem, jeg har indhentet om kunden hos andre aktører på baggrund af kundens samtykke.

Generelt om kundens brug af sine rettigheder

Hvis kunden ønsker at få adgang til data, få dem rettet eller slettet, eller at gøre indsigelse mod min databehandling, undersøger jeg om det er muligt og giver kunden svar på henvendelsen så hurtigt som muligt og senest en måned efter, jeg har modtaget henvendelse.

Ret til at klage til Datatilsynet

Kunden har ret til at klage til Datatilsynet, hvis kunden mener, at min behandling af personoplysninger ikke lever op til lovgivningens krav.

 

Cookiepolitik

Denne hjemmeside anvender cookies, og når du besøger siden accepterer du automatisk anvendelsen af disse. Det gør jeg opmærksom på første gang du besøger hjemmesiden. Det er jeg – og alle andre hjemmesideejere – forpligtet til, for at øge beskyttelsen af privatlivet, når vi bevæger os i den digitale verden.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som lægges på din computer eller andet IT-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner der besøges med din browser.
Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Oplysningerne er anonyme og kobles ikke til den enkelte bruger.
Cookien kan heller ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.

Hvorfor bruges cookies?

Cookies er en hjælp til besøgende på hjemmesiden, fx ved gentagne besøg på siden, hvor indstillinger og evt. indtastede oplysninger huskes, og derfor ikke skal indtastes igen.
Cookies bruges også til at indsamle statistik om hjemmesiden for at kunne forbedre den. Samt til at målrette annoncer og tjenester i markedsføringsøjemed.

Kan cookies afvises?

Du har mulighed for at afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du bruger.
Du skal være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge funktioner, som forudsætter, at hjemmesider kan huske dine valg.

Vil du vide mere om cookies?

Du kan læse mere om cookies og det juriske grundlag på Erhvervsstyrelsen.dk